19.8.2013

PHONE CASE

Yhteistyössä caseapp.fi:n (click) kanssa sain suunnitella omanlaiseni kuoret iphoneen. Caseapp on siis nettikauppa, jossa saa tehdä omanlaisensa kuoret suunnittelutyökalulla. Valitsee sieltä vaan puhelimen mallin, lataa oman kuvan, muokkaa värejä ja lisää tekstin jos haluaa :)
Valinta oli omalla kohdalla vaikea, minkä kuvan valitsisin? Päädyin erääseen kauneusikoniin, joka on nuoresta asti koristanut myös mun huoneen seinää taulussa, eli marilyn monroeen. Mustavalkoisena kuoriin ei myöskään kyllästy niin helposti. Pelkkä kuva näytti vähän tyhjältä, joten valitsin vielä erään marilynin lausahduksen tekstiksi. Ja tollaset niistä sitten tuli :)

DSC_6545
DSC_6549

Ihanat! Nyt mulla olis mahdollisuus järjestää myös teille lukijoille pieni arvonta (ensimmäinen tän blogin historiassa), jossa voi voittaa lahjakortin caseapp.fi:lle! Miten on, löytyisikö sellaselle kiinnostusta? :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kuoret! Ja todellakin löytyy kiinnostusta arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Okei hyvä tietää :)

   Poista
 2. kivat kuoret!! :) ja löytyy toki

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat! Ja arvonta kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Sain syntymäpäivälahjakseni iPhonen, mutta tuntuu siltä etten löydä sopivaa kuorta. Toivottavasti voitan ja pystyn suunnittelemaan mun unelmien ja täydellisen kuoren siihen! :)

  kemppainen.niina@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei voi vielä osallistua arvontaan, mutta laita ihmeessä myöhemmin uudestaan siihen varsinaiseen kilpailupostaukseen kommenttia! :)

   Poista
 5. Vähänkö kivat kuoret :) Ja tottakai ne arvonnat kävis ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥