22.8.2013

SYYSOSTOKSIA

DSC_6565 DSC_6563 DSC_6564

Tänään oli aika raskas päivä. Oon hoivaillut meidän toista kissaa, jonka kanssa tehtiin myös eläinlääkärireissu. Voi iines pientä, oon koko päivän ollut ihan sydän syrjällään sen puolesta. Kävi ilmi, että pikkusella oli juuttunut 10cm ruohonkorsi nieluun, joka tietysti haittasi aika tavalla. Onneksi se saatiin nyt pois. Viikonlopun suunnitelmatkin nyt lääkekuurin takia meni uusiksi kun äidin piti tulla mun kanssa poriin tutustumaan kaupunkiin ja viettää yks yö mun uudessa kodissa. Mutta ei se mitään, pääasia että iines on kunnossa♥
Sitten ihan siihen otsikon asiaan, nimittäin tohon täydelliseen kaulahuiviin, jonka eilen kävin ostamassa ennen leffaa. Tarkoitus oli aluksi mennä hakemaan bikobokista kotiin harmaa yksilö, mutta myyjä kertoi että niitä oli myyty 10kpl loppuun yhdessä päivässä. Otin sitten toiseksi suosituimman sävyn, eli burgundyn punaisen :) Täydellisen pehmeä ja niin iso että voi hyvin käpertyä sen taakse talven viimaa vastaan ja käyttää myös vaikka shaalina sisällä. Siis ihana!
Ja kuten otsikosta voi päätellä, niin tein myös toisen ostoksen tänään kun odottelin iineksen heräilevän eläinlääkärillä nukutuksesta. Nimittäin ne (teko)nahkahousut! Tarkemmin sanottuna zaran paksukankaiset legginsit, joissa etupuoli on nahkaa ja takana normikangasta :) Niitä en nyt kuvaillut kun pakkasin ne suoraan porin matkalaukkuun. Noi voi siis nyt ruksata syksyn ostoslistalta! :)

Today I've been taking care of our other cat who has been ill. We went to the vet and now everything should be okay. Poor baby♥ 
But anyway, here's my new big and very soft scarf from bikbok. A little cheer up for autumn :) I also found perfect faux leather pants for fall, but I didn't take pics 'cause I already packed them to go to my new home.

4 kommenttia:

 1. Toi huivi on kyllä aivan täydellinen, mulla on toi valkosena ja se on niin ihanan pehmee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :) Mietin kans ensin valkosta, mut päädyin tohon viininpunaiseen :)

   Poista
 2. Huisin hieno! Paljo tolla on hintaa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥