19.8.2013

TODAY X 4

DSC_6536-tile

♥ Kirjottelen täällä käsivarret ihan kipeinä viime päivien ja tän aamun treenailuista, hyvä kun jaksan nostaa kättä :D Proteiinijuoma tulikin tarpeeseen, jos palautuisi vähän nopeammin. En yleensä oo juonut tollasia kauheasti, paitsi valion profeel-rahkoja ja juomia. Täytyy sanoa että tässä fastin smoothiessa maku ei ollut mikään makuhermoja hivelevä.
♥ Uusi IKEA:n kuvasto on pakko käydä aina läpi, vaikka siellä onkin tullut viime viikkoina ravattua ihan tarpeeksi ja tuskin tuun vähään aikaan siellä vierailemaan, ainakaan toivottavasti!
♥ Katoin vähän aikaa sitten ton 'sinä päivänä'-leffaversion. Siitä tuli halu lukea myös kirja, johon elokuvakin perustuu. Kun kaveri eilen vinkkasi ostaneensa kirjan prismasta alennuksesta, mulle tuli kiire tänään hakea omani pois. Sainkin just viimeisen kappaleen käsiini! Yleensä tykkään kyllä lukea mieluummin alkuperäisversioita englanniks, mutta en voinut ohittaa tätä tarjousta :)
♥ Ja taas olisi tyvikasvunvärjäysoperaation aika, näyttää meinaan aika kamalalle.. Mulla on tummunut omat hiukset ihan älyttömästi! Lapsena mun kutrit oli ihan vaaleat, melkeen valkoiset ja nyt ne on muuttunut maantienharmaan kautta tummanruskeiksi. Harmi vaan, että tummat hiukset ei mulle sovi, helpottaisi vähän elämää jos ei aina tarvis murehtia juurikasvusta..

♥ Protein smoothie after workout (did not taste good)
♥ New IKEA catalogue
♥ Bought this book after seeing the 'one day' movie that's based on the book. 
♥ Going to dye my awful root growth away!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥