21.10.2013

LEO&KNITTED NEWBIES

DSC_7019
DSC_7018
DSC_7017

Sunnuntaina ruokakauppareissulla päädyin suuntaamaan hetken mielijohteesta myös lindexiin katsastamaan hiukan neulevalikoimaa. Oon kauhea neuleiden hamstraaja, niitä olis nyt jo kaappi täynnä mut aina tarvii saada lisää.. Kuvan luonnonvalkonen palmikkoneule on aivan ihana, vähän iso ja sellanen lörttöneule, just sellanen mitä oon tulevaan talveen etsinytkin. Leopardikuosisia pökiä taas on hakenut kissojen ja koirien kanssa keväästä asti ja nyt näiden tullessa vastaan olikin pakko kiikuttaa myös ne kassalle :) Ah materialismionnellisuus♥ Vielä kun sais otettua asukuvia noiden kanssa, mutta eiköhän sekin tän tenttiviikon jälkeen onnistu!

4 kommenttia:

 1. Ei noita housuja oo ainakaan lindexin nettikaupassa?? :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa no siitä en osaa sanoa :D Ehkä ne on loppu tai vanha malli?

   Poista
 2. Vitsi oon kuolannu tota valkosta neuletta Lindexiltä, ihan täydellisen mallinen! Mutta musta se tuntu käteen aika karheelta :s ootko kerennyt pestä sitä vielä, aattelin että onko se mahdollisesti pehmentynyt pesussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! :) Ja joo vähän karhee se kyllä on ku siinä on sitä villaa, vielä en oo kerenny pestä ku oli tänään vasta ekaa kertaa päällä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥