6.11.2013

INSTAGRAMMITUKSIA

Hiljattain päivitetty6
♥ Löydettiin tyttöjen kanssa uus lempparikahvila :) ♥ Asua joltain päivältä. ♥ Salilla annetaan aina ennen tuntia tollanen "tsemppilappu",  jonka ohjaaja kerää pois. Eräänä aamuna mua tsemppas erityisesti tämä kyseinen lappunen! ♥ Kauniita maisemia matkalta koulusta kotiin.

Hiljattain päivitetty7
♥ Se ihana paketti täynnä pinkkiä kosmetiikkaa! ♥ Lähdössä helsinkiin työpaikan pikkujouluihin. ♥ Mansikkamargaritat. ♥ Söpö marc jacobsin design-cokispullo, joka oli vaan pakko ostaa :) Pääsi hyllylle koristeeksi.

Sellasta löytyy puhelimen kuvasaldosta viimeviikoilta! Voisin nyt valittaa tähän kohtaan tästä marraskuun pimeydestä ja siitä miten on mahdoton saada kuvattua mitään kun on pitkiä päiviä koulussa & töissä, mutta se on varmaan käynyt selväksi jo kaikista blogeista :D Muhun on lisäksi iskenyt joku syys(talvi?)flunssa ja tämä päivä menee yrittäessä parannella sitä.. Kuitenkin myös jotain positiivista löytyy, nimittäin pääsen huomenna pitkästä aikaa turkuun kotikotiin! :) Tiedossa kaikkea kivaa viikonlopuksi, joten olisi hyvä saada flunssanpoikanen siihen mennessä pois.. Ihanaa keskiviikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :-)
  xx Sarina

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Porissa on kyllä kaunis tuo jokiranta :) Mikä muuten tuo teidän uusi lempparikahvila on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sen niminen kahvila ku petra's cafe :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥