16.11.2013

INSTAWEEK 46

Untitled

Vähän rakeisia kuvia juhlista mutta kaikki kuvat keskiviikon PorKy-gaalaillalta :) Hienot juhlat oli ja ihana laittautua välillä hienoksi ettei aina oo jotain reivisitsejä tai rastikierroksia :D

Untitled
Untitled

Kuvat 1.-7. on kaikki laivalta Peiskä-risteilyltä gaalaa seuraavana iltana. Hauskaa oli! Kuvassa näkyvään aamupalabuffettiin mentiin samoilla silmillä kuin koko ilta ja sen jälkeen päästiin nukkumaan :D Nam ne buffettipöydät oli kyllä ihan parhaita, varsinkin se jälkkäripöytä.. Nyt viikonloppuna onkin väsyttänyt aika lailla juhlintojen jälkeen.Viimisessä kuvassa näkyy mitä tänään oli kotona ruokana, eli tortilloja♥ nam! Tämä tekstin tuottaminen ei vaan nyt tunnu sujuvan, ei postailussa eikä aiemmin väsätyissä koulujutuissa :D Toivotan siis kivaa lauantaita kaikille! :)

I had a couple of parties this week. First a gala night that was hosted by my school and then a student cruise. Both were so much fun! :) Now I'm really really tired and I've been just taking it easy. Anyway, have a nice Saturday everyone! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥