19.11.2013

WANTIES 19/11

Hiljattain päivitetty9

Musta on tullut nyt ilmojen kylmetessä ja koulupäivien pidentyessä hiukan laiskempi pukeutuja. Usein heitän aamulla päälle mahdollisimman mukavat vaatteet (yleensä farkut ja neule), joissa voi mukavasti oleskella iltapäivään asti. Ajattelinkin selailla läpi muutamia nettikauppoja inspiraation lähteeksi ja löytyihän sieltä kivoja juttuja :)
Pörröisiä ja lämpimiä neuleita ei voi suomen talvessa koskaan olla liikaa. Joku kiva printti piristää      neuletta paljon ja voisinkin kuvitella itseni joululomalla höntsäilemässä tossa söpössä lumihiutalepuserossa :D
 Mekot sopii talvella hyvin paksujen sukkisten ja saappaiden kaveriksi. Oon ihastellut tota zaran vetoketjuilla koristettua yksilöä jo jonkin aikaa..
Eräs vaatekappale joka myös erityisesti miellyttää mun silmääni tällä hetkellä, on paljettihame! Mieluusti vihertävään taittava tai sitten tuo supersuosittu bikbokin kirjailtu versio♥
Asusteilla saisi myös piristettyä tylsempiäkin asuja. Voi olla että seuraavan kerran kun pääsen zaraan shoppailemaan niin nappaan nuo ohuet sormukset mukaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥