27.12.2013

CHRISTMASTIME INSTA

IMG_0384-tile
Pitkästä aikaa lempipaikassa elixiassa. Siellä on taas tullut käytyä niin että lihakset on nytkin kipeinä, ihanaa! Kuusen alusta jouluaattona :) No se trivial pursuit. Sitä tulikin pelailtua useampana päivänä nyt jouluna. Iines osaa ottaa rennosti.

IMG_0408-tile
 Joulupöytä & jouluruokia. Tänään oon jo sen verran kyllästynyt laatikoihin ja kinkkuun että teen jotain ihan muuta ruuaksi :D Joulupäivän aamuna uusissa ihanissa kotishortseissa ja hupparissa! Täytekuva, oli tylsää odotellessa ruokaa ja mikäs sen parempi tapa vältellä yleisesti tylsyyttä kuin ottaa selfieitä!

IMG_0454-tile
Uudella kiharruspuikolla tehdyt kiharat, oon nyt ihan koukussa siihen laitteeseen! Kaunis kynttilämeri hautausmaalla tapaninpäivänä.

Toivottavasti kaikkien tuli vietettyä kiva joulu! Mulla ainakin oli tosi rentouttava ja ihana. Tollasia kuvia puhelimeen oli taltioitunut joulun ajalta :) Tällä hetkellä katsoessa ikkunasta ulos ärsyttää taas hieman toi ulkona vallitseva harmaa&sateinen sää.. Tällaisessa "pimeydessä" kuvaillessa on valittava joko kuvien huonompi laatu tai sitten postailemattomuus.. Eilinen auringonpaiste olisi siis mieluusti saanut vielä jatkua :) Väsäsinkin piristykseksi itelleni aamupalasmoothien kotoa sattumanvaraisesti löytyvistä aineksista ja siitä tulikin aika hyvää! Nyt uhmaan tota vallitsevaa säätä ja lähden lenkille, kivaa perjantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥