13.12.2013

INKED

IMG_0204

Oon suunnitellu tatuoinnin ottamista jo monta vuotta, en vaan oo saanu kerättyä tarvittavaa rohkeutta lähteä oikeesti toteuttamaan sitä. Mun serkku kuitenkin lähiaikoina suositteli mulle hänen tatuoijaansa ja kyseisessä paikassa sattui vielä olemaan pikkukuvat synttäritarjouksessa. Ajattelin että se on nyt tai ei koskaan ja kävin laittamassa itelleni oman tatuoinnin! :) Pari ihanaa kaveria tuli mukaan tsemppaamaan, ilman niitä olisin varmaan juossut samantien ulos kuullessani sen tatuointikojeen äänen.. Mutta ei se ollutkaan niin paha juttu! Pieni ja kaunis kuva kyseessä, laitan kuvaa kunhan se on parantunut!
Nauratti muuten että kävin sitten just perjantai 13. päivä tatuoitavana :D

I got a tattoo today! I was really nervous but luckily my friends were there with me so I didn't run out the door when I heard that sound that the tattoo machine(?) makes.. :D But I'm really happy with the result, I'll show it to you when it has healed a bit :)

8 kommenttia:

 1. Moi! Haluisitko tehdä postauksen miten muokkailet kuvia? Itselläni on Photoshop mutta mulla on vähän ongelmia sen kanssa. En saa tarpeeksi isoja kuvia vaikka kuinka paljon väännän ja käännään. I need help :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oikeestaan oo mitään tiettyjä juttuja, mut photoscapessa tai pixlr.com:ssa on helppo muokata kuvien kokoa! :)

   Poista
  2. Löysin hyviä muokkaus appseja kiitos :)

   Poista
 2. Wau! mielenkiinnolla ootan millasen leiman oot otattanu :-)

  VastaaPoista
 3. mihin kohtaan otit kuvan? :)

  ps. en oo ikinä kommentoinut, mutta ihana blogi! hyvää joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsivarteen sisäpintaan :) kiitos paljon, kiva kuulla! Ja samoin sulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥