2.12.2013

MAKE A STATEMENT

Hiljattain päivitetty15

Statement-korut on tietysti hienoja aina, mutta varsinkin talvella neuleiden kanssa ne näyttää erityisen kivoilta :) Bongasinkin lindexiltä upean valikoiman kyseisiä kaulakoruja, iskee ihan valinnanvaikeus! Mutta jonkun noista taidan kyllä käydä kotiuttamassa tässä lähipäivinä kunhan ehdin.. :)
Aika kiireinen viikko onkin tulossa, pitkiä koulupäiviä ja alkuviikosta heti koulun jälkeen töitä. Nyt onkin enää viiminen viikko luentoja tässä periodissa ja sitten alkaa tenttiviikot! Tällä viikolla pitäis jaksaa siis istua vielä muutamat luennot ja harkat, sekä pitää&videoida enkun puhe.. Kauhulla odotan, en ole meinaan mikään esiintyjä :D Puna nousee heti poskille ja kädet tärrää. Mutta enkku on onneksi lemppariaine niin se helpottaa hiukan :) Ja noiden kaikkien jälkeen alkaakin ansaittu joululoma!♥ Kivaa tulevaa viikkoa siis kaikille, ja ihanaa joulukuuta!♥

I like statement necklaces, especially in the winter combined with knits :) I think I'm going to buy one those necklaces from lindex. Just have to choose which one.. 
Otherwise it's a busy week for me! School, work and some more school. For example a speech in english that I have to get also on video.. I'm not too fond of that particular task.. But after this week it's exam weeks again and then.. Christmas holiday!♥♥ So have a nice week everyone and happy December! :)

2 kommenttia:

  1. Mä kotiuttaisin noista ainakin ton toisen ja kolmannen <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans tosta tokasta tosi paljon :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥