20.12.2013

WHIPPED CREME FOUNDATION

DSC_7284
DSC_7289
DSC_7296 (2)

Halusin vinkata teille mun uudesta mahtavasta meikkivoiteesta! Nimittäin max factorin whipped creme foundationista :) Mulla ei oo vähään aikaan ollu noin hyvää meikkivoidetta. Sain erään lehden mukana testerin  tosta ja sitä kokeiltuani oli pakko käydä ostamassa oma purnukka. Tökötti on koostumukseltaan ihanan kevyttä mutta mun mielestä kuitenkin sopivan peittävää. Ja lupaa myös ettei kuivata kuten monet muut meikkivoiteet, mikä kuulostaa kuivasta ja atooppisesta ihosta kärsivälle todella hyvältä. Purkki on aika pieni, mutta vaikuttaa melko riittävältä myös :) Hinta oli muistaakseni ainakin sokoksella jossain 16 euron paikkeilla. Muuta lähikuvaa voiteesta kasvoilla en tähän hätään löytänyt mut tosta näkee aika hyvin tasaisen lopputuloksen :)
P.s. Miten toi flickr tolleen on menny uudistumaan? Ei tee mieli ladata sellasia kuvia blogiin, onko vinkkejä muista hyvistä kuvanjakopalveluista? Mitä te käytätte? :)

2 kommenttia:

 1. Minä vaan...20.12.2013 14.32

  Mullakin on ollu tosta se näyte, aivan huippua oli! En kuitenkaan ole vielä malttanut hakea tuota kun on muutenkin niin paljon meikkivoiteita kaapissa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Joo niitä voi välillä vähän kertyä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥