12.1.2014

INSTAWEEK 2

IMG_0674-tile
Eka koulupäivä loman jälkeen-selfie. Lenkillä oli aika kauniit maisemat :) Oltiin yks ilta kaverin kanssa amarillossa ja tilattiin tollaset nachoannokset. Oli hyvää mutta sen kokoinen annos kylläkin että en jaksanut syödä kokonaan ja nachoihin en hetkeen koske :D Samaisen illan asua.

IMG_0712-tile
 :) Uus söpö muistiinpanovihko. Pitkästä aikaa väsäilin inspiraatiokollaaseja lehtileikkeistä :) Kevätinspistä selkeesti ilmassa. Iines köllötteli siinä vieressä. Hassu juttu muuten, että ennen tätä muuttoa meidän kissan oleskelu mun huoneessa oli melko harvinaista, mutta nykyään se asustelee jatkuvasti mun kanssa täällä kun käyn kotona♥ Tälläkin hetkellä kun tätä kirjottelen niin sen oli pakko tunkea syliin :)

IMG_0745-tile
Lauantain asuyksityiskohtia siinä. Maisemia automatkalta. Semmonen täytekuva taas. Söpöjä vaaleanpunaisia ja myöskin ihanan tuoksuisia uusia kynttilöitä ikeasta.

IMG_0770
Tänään käytiin äitin kanssa pitkällä lenkillä tädin ranskiksen kanssa. Niin kauniit maisemat kun on lunta ja aurinko paistaa! :) Melko kylmäkin tuolla on mutta ihan kivaa vaihtelua niihin harmaisiin plussakeleihin.

Nyt yritän saada itteni lämpimäksi käpertymällä peiton alle ja sitten pitääkin taas pakkailla kamat kasaan ja illalla lähteä kohti poria. Siellä taitaa olla vielä kylmempi kuin täällä ja aina tuulista joten innolla odotan kävelymatkaa bussiasemalta kotiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥