7.1.2014

QUESTIONNAIRE 2014

Tänään oli eka koulupäivä loman jälkeen ja nyt jo alkaa tuntua taas ihan tutulta se koulunkäynti! Oli lyhyt päivä kylläkin eli pehmeä lasku, mikä on hyvä koska mua on eilisestä lähtien kiusannut kurkkukipu. Toivottavasti lähtisi nyt lääkitsemisellä pois ilman sen kummempia flunssia..
Postailuhalua löytyisi mutta ideat tällä hetkellä vähän hukassa, joten täyttelin tällasen löytämäni nettikyselyn aikani kuluksi. En tehnytkään mitään summausta viime vuodesta vaan keskityin tähän uuteen vuoteen ja sen suunnitelmiin.. :)

Hiljattain päivitetty16
kuvat: pinterest

Vuosi 2014, miltä tuntuu?
Ihan hyvältä! :) Opiskelut on lähteneet käyntiin paremmin kuin osasin toivoakkaan ja kevättä kohti mennään koko ajan♥ 

Vaihdoitko vuotta juhlien vai jotenkin muuten?
Olin kaverin luona "juhlimassa", oikeasti hörpittiin somersbytä ja jutskailtiin kaikesta ja naurettiin paljon :) Paras uusivuosi vähään aikaan.

Kerro pari viimevuoden kohokohtaa!
Hmm.. No ainakin pääsy opiskelemaan kauppakorkeaan ja kesä vaan yleisesti oli ihan paras :)

Ja joku asia jonka olisit halunnut tehdä toisin?
Löytyyhän niitä mutta turha sellasia on jäädä miettimään kun ei niille mitään voi enää. Niistä onneksi oppii :)

Uskotko, että vuodesta 2014 tulee parempi ku viimevuodesta?
En kyllä osaa sanoa, toivottavasti vielä parempi kuin mitä vuosi 2013 oli! Ainakin tosi erilainen vuosi varmasti tulossa.

Teitkö uudenvuodenlupauksia? 
En tehnyt, en koskaan tee. Mun mielestä niitä päätöksiä voi tehdä ihan millon vaan eikä siihen tarvita mitään vuoden vaihtumista.

Aiotko viettää tipatonta tammikuuta?
En aio.

Seuraavan vuoden suunnitelmia, onko kalenteri täyttymässä? Mitä siis tiedossa...

...tammikuussa?
Koulu alkaa taas ja työt kanssa, sellasta opiskelijaelämää! Myös niitä opiskelijajuhlia. Sitä luntakin vois pikkuhiljaa tulla..

...helmikuussa?
Päivät valostuu pikkuhiljaa, mikä on ihanaa. Helpottaa myös bloggaajan arkea ja kuvailua :D Vuoden eka tenttiviikko häämöttäisi siellä ja ahkera lukeminen on taas edessä. Onneksi suunnitelmissa myös kaikkea kivaa kavereiden kanssa vastapainoksi!


…maaliskuussa?
Kevät saapuu! Ainakin toivottavasti. Pitäisi myös varmaan viimeistään tällöin (ellei jo aikasemmin?) tehdä eräs päätös koskien opiskelujen tulevaisuutta, nimittäin se pääaineen valinta.

...huhtikuussa?
Tässä kuussa loppuu se virallinen koulu ja viimeiset tentit. Odotan jo sitä hetkeä kun saa laittaa nahkatakin päälle ja tennarit jalkaan, ai että♥ Kesä kolkuttelee jo ovella!


TemporaryItems2
kuvat: pinterest

...toukokuussa?
No nyt luulis olevan jo kesäisiä päiviä ja kesäinen fiilis, ainakin viime toukokuuta muistellen :) Hassua ajatella että tällöin mun eka vuosi kauppiksessa on ohi! Rusketustakin alkaa taas saada takasin♥


...kesäkuussa?
Koulusta lomaa ja kesätöitä varmaankin tiedossa. Aion ottaa vaan rennosti ja käydä enemmän rannalla kuin viime kesänä! Joku mökkireissu ois kans toosi kiva :) Joku ulkomaanmatka olisi tietty ihan huippu mutta harmillisesti sellasta ei taida kuitenkaan olla tiedossa..


...heinäkuussa?
Lisää rusketusta ja auringosta nauttimista. 
Ruisrockissa olisi kiva käydä. Ootan kyllä niin paljon jo kesää ja hellekelejä!

...elokuussa?
On edelleen kesä, mutta syksyfiilistä alkaa jo myös olla. Koulu alkaa myös. Tai vissiin jossain siinä elo-syyskuun vaihteessa :D Kaverin kanssa mennään Helsinkiin ja Cheekin stadion-keikalle!


...syyskuussa?
Luennot on nyt jo ainakin alkaneet. Täytän 22v! Kauheeta musta tulee vanha.. :D Syyskuu on kanssa aika mun lempparikuu just synttäreiden ja vaan yleisen syksyn kauneuden takia. 


TemporaryItems1
kuvat: pinterest

...lokakuussa?
Syksyfiilistelyä, koulua..


...marraskuussa?
Alkaa taas se ei-niin-kiva talvifiilis. Tänä vuonna vois sitä luntakin sataa että ois ees hiukan valosampaa. Vitamiinipurnukkavarastot täytyy taas käydä täyttämässä.…joulukuussa?
Joulufiilistelyä! Okei se taitaa alkaa jo edellisessä kuussa.. Odotan ensi jouluksi todellakin sitä lunta! Lahjojen ostelua, joulukoristeita, piparien leipomista, riisipuuroa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥