28.3.2014

5 FAKTAA

Ajattelin tehdä kaikkien ostos- ja asukuvien oheen välillä tällaisen "faktoja minusta" -postauksen. Ihan satunnaisia ajatuksia, mutta vaihtelu virkistää, eikö vaan! Kuvituksena otoksia viime kesältä, oon aloittanut tän kesäfiilistelyn meinaan jo :)

DSC_5983-tile

1. En voi sietää kirjotusvirheitä. Alkaa ärsyttää ihan suunnattomasti jos lukee sellaista tekstiä missä niitä on paljon :D Meillä on esimerkiksi koulussa yks opettaja jonka kalvoissa aina kirjaimet ja yhdyssanat vähän hyppii ja niitä on inhottava lukea! Teen aina omia korjauksia niihin :D

DSC_5881

2. Tällä hetkellä mulla soi jatkuvasti ipodissa repeatilla tämä ja tämä biisi.

DSC_5840 (2)

3. Mulla on kova siitepölyallergia ja tulikin just haettua kauhea satsi lääkkeitä apteekista sitä varten. Pahiten allergia näkyy usein silmissä. Ne on aamulla ihan turvoksissa, kutiaa ja on punaiset. Kohtalotovereita?

DSC_5939

4. Pelkään koiria. Pienempiä koiria en niin paljon, mutta oon aina silti varuillani. Oon siis kissaihminen. Kuitenkin ainoa koira jota en lainkaan pelkää, on blogissakin näkynyt, mun lenkkiseurani eli tädin ranskanbuldoggi! Bertta on kauhea sählä, mutta superkiltti ja aivan ihana :)

DSC_6536 (2)

5. Katoin eilen telkusta pitkästä aikaa titanicin ja se on kyllä vaan ihanin elokuva ikinä♥ Muutenkin tykkään katella paljon leffoja, toimii hyvänä stressinlievityskeinona urheilun lisäksi!

DSC_6204

4 kommenttia:

 1. Agree tohon ensimmäiseen. En vaan KESTÄ sitä, kuinka järjettömän iso osa ihmisistä ei osaa yhdyssanoja sitten ollenkaan! En tajua, mikä niissä muka on niin vaikeeta, kuuleehan sen korvallakin. Jos ei, niin ne säännöt ovat oikeasti aika yksinkertaiset.
  Hälyyttävintä on se, että netissä/pikaviestimissä paljon aikaa vietettyään mullekin alkaa tarttua se tapa kirjoittaa kaikki sanat erikseen. "oltiin tänään pikku siskon kanssa kauppa keskuksessa ostoksilla." Jumalauta, pois se minusta! :DDD

  VastaaPoista
 2. Täällä kans yks siitepölyallergikko! Oireina silmienkutina, nenän vuotaminen, jäätävä kurkkukipu (koko kevään, tosi kiva!) ja astmaoireita. Tosi siistiä! :))))

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kurkkukipu on kyllä kans ärsyttävää! Luulin jo että mulle on tulossa joku tosi ärhäkkä flunssa kunnes muistin että ainiin, allergiakausi varmaan alkanut! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥