21.3.2014

MAKEUP INSPIRATION

Melko harvinaista että mun blogissa näkee meikki-inspis postauksia, mutta nyt kun koulun vuosijuhlat on pian tulossa, niin ajattelin kerätä hieman inspiraatiota ja mietelmiä tänne blogiinkin :) En ole varsinaisesti mikään taidokas meikkaaja, perusmeikki kyllä luonnistuu hyvin ja kissarajauksetkin olen pikkuhiljaa opetellut, mutta siihen se sitten oikeastaan jää. Nyt haluisin kuitenkin vähän jotain ekstraa, koska hieno pukukin on hankittu ja käyn kampaajalla laittamassa hiukset. 

ab4597aeb091de0c9bb70b1177472331-tile
kuvat: pinterest
Kaunis tasainen iho, poskipuna, nudet huulet ja tumma silmämeikki. Siinä kokonaisuus, jota ajattelin yrittää toteuttaa, jollain kauniin sävyisellä luomivärillä.

a88f2fa5dcbff0cc5943d557bdb03155-tile
kuvat: pinterest/we♥it
Toinen vaihtoehto, jota oikeastaan aloin harkitsemaan vasta pinterestin meikkikuvia selaillessa, on hieman hillitympi silmämeikki ja tummat/värikkäät huulet.

Kuvista saa aina hyvin inspistä, ja päädyinkin nyt noihin kahteen vaihtoehtoon joista en vielä oo osannut valita, täytyy varmaan testata molempia vielä ennen juhlia! Jos jollain muuten tulee mieleen hyviä meikkivinkkejä, niin jakakaa niitä ihmeessä tuolla kommenttiboksissa, kiinnostaa tietää :)

Ps. Muistakaa arvonta persoonallisesta kalenterista! Se sulkeutuu tänään klo 23 joten vielä ehtii osallistua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥