23.3.2014

PHONEPICS WEEK 12

15t%NbEKQRiPanHEtgAW4Q
♥ Perinteistä peili-asukuvaa. ♥ Pirteänä auringonpaisteessa. ♥ Rentoutumis- ja herkkuhetki kera uuden trendin ja uutuus ben&jerry's jätskin kanssa, nam nam! ♥ Maanantaiaamuna kaipasi väsymyksenkarkoittajaa, toi vitaminwater lohikäärmehedelmä on mun lemppari!

iJfABIACQ92zmPLNPB7t0g4
♥ Aamuvirkkuna bussiasemalla auringon noustessa. ♥ Ja päivän jälkeen väsyneenä bussissa matkalla kotiinpäin. ♥ Uusia läkerol-makuja, toi bon bon on ihan huippu! :D ♥ Autossa matkalla taas poriin. Oli yhtä ravaamista kyllä tämä viikko!

iJfABIACQ92zmPLNPB7t0g1
♥ Se uus paita bikbokista! ♥ Käytiin äitin kanssa leffassa kattomassa saving mr. banks ja tykkäsin! ♥ Etsi kuvasta kissa. ♥ Bussissa taas vaihteeksi, tällä kertaa ihan turun sisäisessä. Olin tolla reissulla matkalla uusimaan allergialääkereseptejä, ihana kevään siitepölyallergia tulossa taas..

iJfABIACQ92zmPLNPB7t0g3
♥ Menossa kaupungille.. but first let me take a selfie. ♥ Ihana tuote hiuksille, juttua tosta täällä blogissa myöhemmin :) ♥ Porikoti taas siistinä, uus tyynykin sai vihdoin kodin sohvalta. Toi leopardityynynpäällinen on kyllä niin ihana! ♥ Vanhempien kanssa syömässä @ miami, maistoin herkullista vegeburgeria ja oli kyllä kokeilun arvoinen annos!

Perinteisen viikkokatsauksen aika taas :) Tämä viikko tuntui kyllä tosi pitkältä. Siihen mahtuikin oman kämpän suojaamista putkiremontilta,  ravaamista turku-pori-turku -väliä, kouluhommia ja taas kämpän kuntoonlaittoa. Nyt olen viettänyt täällä porikodissa hiukan viikonloppuakin, kävin tänään aamusalilla, joka virkisti ihanasti. Laitoin hyvää ruokaa ja väsäsin silmät ristissä koulun itsenäisen kurssin kirjareferaattia. Nyt aion laittaa koneen vihdoin kiinni ja vaan rentoutua ennen taas uutta viikkoa ja arkea! :) Kivaa sunnuntai-iltaa vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥