10.3.2014

SUNDAY OUTFIT 9/3

DSC_7875
DSC_7880-horz
DSC_7885
takki elvine / paita mango / kengät nike / farkut bikbok 

Eilisen rento sunnuntaiasu näytti tolta. Kuivilla kaduilla on kiva käyttää nyt jo noita uusia air maxeja, mutta pitää varmaan ostaa jonkinlaista tekstiilisuojasuihketta että uskaltaa ihan kunnolla niillä kävellä sillonkin kun ei oo pelkästään autolla liikkeellä.

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi, kun se ei oo ihan massaa, vaan sopivan persoonallinen! :)) Ja semmosta kysyisin, kun oon kauppikseen hakemassa, että onks sulla kavereita opiskelemassa Turussa tai tiiätkö muuten onks paljon huonompi et on maisterin paperit Turusta kun Helsingistä? Millanen on turun kauppis muuten? Ja onks Turku sun mielestä kiva paikka asua? :) Kiitti, jos jaksat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) En mä kovin paljoa turun kauppiksesta osaa kyllä sanoa mutta ei näissä kouluissa varmaan ihan hirveästi eroja ole :) Kuitenkin samat paperit joka koulusta saa ja enemmänkin se on kiinni niistä omista valinnoista. Turku on kaupunkina ihan mahtava paikka asua! Oon ihan paljasjalkaisena turkulaisena sitä mieltä ja monet muualta muuttaneet kaverit jotka siellä opiskelee ajattelee samoin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥