8.3.2014

TÄYDENNYSTÄ KOSMETIIKKAVARASTOON

DSC_7863 (2)
DSC_7864 (2)
DSC_7865 (2)

Mulla on pitkään ollut käytössä lancomen hypnose doll eyes -ripsari, mutta olin kuullut paljon hyvää diorin ripsiväreistä, joten laivalta päätinkin hankkia ton diorin diorshow iconic overcurl version. Siinä on kätevä kaareva harja, joka lupaa tuuheuttaa ja kaartaa ripsiä, just sitä mitä ripsarilta ite kaipaankin.
Lancomen teint miracle-meikkivoide on myöskin ihan uusi tuttavuus. Tänä talvena mun atooppinen ihoni on kuivunut jotenkin vielä tavallista enemmän ja halusinkin kokeilla nyt kunnollista meikkivoidetta ettei ainakaan huono meikki rasittaisi ihoa lisää! Ja tuo on kyllä ihan täydellinen tuote. Kevyt ja luonnollinen, mutta kuitenkin sopivan peittävä lopputulos.
Keväisin mulle tulee aina halu hankkia uusi hajuvesi. Varmaan liittyy juurikin siihen kevään 'uudistusfiilikseen', kotikin tekee aina mieli sisustaa keväällä uusiksi. Ihastuin tohon Guccin flora gorgeous gardenia-tuoksuun ja se olikin sitten pakko saada. Onneksi laivalta saa aina niin paljon halvemmalla kaiken kosmetiikan. Noiden lisäksi ostin varastoon biothermin puhdistusmoussen, pitkään jo käytetty ja hyväksi todettu! :) Semmosia siis tarttui laivan taxfreestä mukaan tällä kertaa.
Nyt nauttimaan tosta mahtavasta auringonpaisteesta! Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥