1.3.2014

TED BAKER & LEOPARD

DSC_7793
DSC_7786
DSC_7794
DSC_7795

Oon jo pitkään ettinyt uutta meikkipussia vanhan tilalle, se kun oli liian pieni ja veteli muutenkin aika viimeisiään. Helsingin stokkalla ihastuin tohon ted bakerin versioon, ja ainoa päätös olikin enää se värin valitseminen :) Päädyin lopulta mustaan, ei ainakaan likastu niin helposti. Nyt on taas meikit siististi tallessa ja kätevä kuljettaa turku-pori välillä. Leopardityynyn taas bongasin aiemmin viikolla turun hm:stä, ihana! Hiukan keväistä piristystä kotiin :)

2 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa oliko kauppikseen vaikee päästä sisään? Entä tarvitseeko olla jotenkin tosi hyvä matikassa? Riittääkö lukion lyhyt matikka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se paljon työtä vaatii mutta ei se mitenkään mahdottoman vaikeaa ole :) Itellä oli lukiossa lyhyt matikka ja silläkin pärjää, tosin en tiedä miten se nyt vaikuttaa kun se matikkaosuus tuleekin siitä yhdestä lukion kurssista! Ite tosiaan tein niin että opettelin muut jutut paremmin ja jätin matikan hiukan pienemmälle panostukselle. Mut kannattaa kuitenkin ehdottomasti panostaa kaikkiin niihin aineisiin ja myös koittaa sitä matikkaa, varsinkin ku se kamala vanha pääsykoekirja ei ole enää mukana!
   Kovasti tsemppiä sulle lukemisiin jos aiot nyt keväällä hakea! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥