6.4.2014

PHONEPICS WEEK 14

vko14
♥ Teetä, mustikkapiirakkaa ja kouluhommia kaverin kanssa viikon alussa :) ♥ Uutta hiustyyliä, oli muuten ihanan helppo olla kun tukka ei ollut silmillä mut ei ollut myöskään kiinni. ♥ Olisko ollut tiistain asua, jossa tuli piipahdettua nopeesti keskustassa. ♥ Taas bussiasemalla ja määränpäänä pori.

vko14.
♥ Välipalaa matkalla töihin. ♥ Töiden jälkeen palasin kotiin pimeään taloon ja kämppään, ei muuta auttanut kun sytyttää kynttilöitä. Taskulamppuakaan en tästä asunnosta löytänyt :D ♥ Torstain shoppailuasusta löytyi niin denimiä, nahkaa kuin karvaakin. ♥ Uus söpö paita hm:ltä

vko14-
♥ Frendien kattelua, mulla on yleensä aamuisin aina taustalla telkku auki. ♥ Asua yläilmoista. ♥ Vielä kuvaa siitä herkullisesta kanasalaatista, nam nam. ♥ Guilty pleasures, en pahemmin edes tykkää juoda limsoja, mutta coke zero maistuu kyllä välillä hyvältä!

vko14,
♥ Olin winnovalla kampaajaopiskelijan käsissä laittamassa vujukampauksen ja siitä tulikin tosi ihana :) Olin tosi tyytyväinen. ♥ Uudet ihanat farkut, cubuksen uudesta mallistosta. ♥ Vuosijuhlakuvia perjantailta, oli kyllä niin upeassa paikassa yyterin kylpylähotellissa noi juhlat!

vko14v
♥ Parempaa kuvaa ihanasta mekosta :) ♥ Ruoka vujuilla oli myöskin tosi hyvää, kaikinpuolin kiva ilta siis! ♥ Muutamia yhteiskuvia, sininen mekko oli aika suosittu.. :D Ja jos täällä blogin puolella ei vielä oo tullut selväksi miten lyhyt olen niin eiköhän se noista kuvista tuu aika hyvin selville..

vko14s
♥ Eilen oli vielä sillis, koitin selkeesti eläytyä merirosvorooliin. Teemana oli siis maailman ympäri :) Väsähdin eilen ihan totaalisesti jo noista juhlinnoista ja loppupäivä menikin nukkuessa ja rentoillessa kotona leffaa katellen. Hatunnosto niille jotka jaksaa juhlia kaikki kolme päivää putkeen :D

8 kommenttia:

 1. Upea toi sun vuosijuhlakampaus! Ja mekkokin on ihan mieletön!

  VastaaPoista
 2. Upee toi mekko! :)

  http://sannamarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan järjettömän ihana mekko!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on mustakin aivan ihana :)

   Poista
 4. Mun on kans pakko tulla kehumaan mekkoa! :) Upea väri ja muutenkin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oon myös tosi tyytyväinen siihen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥