13.4.2014

PHONEPICS WEEK 15

vko15
Välillä sitä unohtaa että on porissa, missä ei voi välttyä törmäämästä tuttuihin kauppareissulla, ja lähtee liikkeelle tämännäköisenä.. Ton reissun kruunasi vielä se, että tajusin vasta siinä kaupan kassalla ettei ne maksuvälineet olekaan siinä mun kädessäni olevassa lompakossa, vaan edellispäivän vujulaukussa! Ja eikun takas. Noloja hetkiä. Ihanaa auringonpaistetta ja joki. Ajattelin välillä julkaista täällä myös ei niin glamouria-kuvaa perus koulupäivästä. Peilinkin voisi pestä joskus.

vko15.
Aamupalaherkkuja, smoothie + ruisleipä. Niillä eväillä päivä alkaa hyvin! Meitsie. Niitä narsisseja ja converset. Noi kaks yhdessä kuvaa aika hyvin kevättä :) Iines ottaa taas rennosti.

vko15-
Aurinko paistaa Uudet ihanat kengät zarasta, ostin noi eilisiin blogijuhliin mutta taatusti löytyy muutakin käyttöä! :) Muita zara-ostoksia ja ehkä hiukan kesäfiilistelyä.. Iines ja minä.

vko15,
Lähdössä helsinkiin kohti indiedaysin blogijuhlia, noi kiharat oli ikävä kyllä jo aika kärsineet siihen mennessä kun viimein päästiin juhlapaikalle.. Kaunis aurinkoinen helsinki Starbucksissa oli totta kai pakko käydä piipahtamassa. Tuulisilla tuomiokirkon portailla!

vko15..
Tykkään niin paljon tästä kuvasta, voisi olla vaikka kesältä, ellei paremmin tietäisi. Juhlista sai valita itelleen uusista lumenen gel effect-lakoista sävyn ja mun lakkakokoelmani sai täydennystä tollasella ihanan pinkillä lakalla :) Aiemmin hankin jo ton kauniin sinisen sävyn. Muutama kuva itse blogigaalasta, kunnon kamerakin oli kyllä mukana, mutta sinne laukkuun se sitten loppujenlopuksi unohtui eli näillä on pärjättävä :D

2 kommenttia:

  1. Vitsit kuinka kiva tuo coca cola paita on! Muistatko paljon sillä oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika ihana! :) n.25€ :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥