7.5.2014

COMFY CLOTHES DAY

DSC_8432
DSC_8436
DSC_8437

Tämä päivä on tuntunut toosi pitkältä puuduttavien lukemisten takia, mutta ilta on taas mennyt tosi nopeesti. Päälle valikoitui mahdollisimman mukavaa vaatetta, tai sellaista mitä täällä vielä kaapista löytyy kun monet lempparivaatteet on jo kotikotona. Onneksi kertailtiin (tuskailtiin) tänään yhdessä kaverin kanssa kansainvälistä markkinointia, ettei yksin tarvinnut päntätä :) Kuulostaa kivalta kurssilta, näin mäkin ensin ajattelin, mutta oi miten sitä voikaan olla väärässä :D Loppuillan oon kuitenkin ottanut ihan rennosti, ostin mm. ekaa kertaa tänä keväänä tuoreita mansikoita pakastemansikoiden sijaan ja ai että kun maistuikin hyvältä! Onko teillä jotain tiettyjä kevään juttuja mitä aina odotatte? :) Ainakin ekat mansikat ja ballerinat ekaa kertaa jalassa on sellasia aika perinteisiä. Baltsukelejä kylläkin täytyy kenties vielä hetken odottaa..

2 kommenttia:

  1. Heippa, pilkottaako tuolla hyllyssä Victoria's secretin tuotteita..? Jos niin mitä tuoksuja sinulla niistä on, olen ajattelut tilata (niitä saa Ellokselta nykyisin!) mutta ongelmana on kun en ole niitä päässyt tuoksuttelemaan että minkä tuoksun ottaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitähän ne! :) Oho ai ellokseltakin saa nykyään :) Mulla on strawberries&champagne, sheer love ja simply breathless. Tykkään noista kaikista, sheer love on aika voimakas mutta hyvä sekin. Oon kyllä tuoksutellu noista monia muitakin ja eipä niistä oikeen huonoa tuoksua löydy!

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥