11.5.2014

PHONEPICS WEEK 19

vko19
♥ Alkuviikon viimeisiä pänttäilyjä kaverin kanssa. ♥ Kun kerran ostin mansikoita, niin laitoin niitä sitten kaikkeen. Niin rahkan joukkoon kuin salaattiinkin, ja hyvää oli! ♥ Uudet söpöt pinkit sali-/juoksupöksyt :)

vko19,
♥ Cloettalta muistettiin mua taas kevään uutuusnameilla. Paketista löyty paljon purkkaa, mikä on hyvä munlaiselle purkka-addiktille. ♥ Viimeisen tentin jälkeen oli hyvä fiilis, järjestelin asuntoa ja hyvästelin sen kesäksi. ♥ Vanha lemppariaamupala banaanilätyt ja uus lemppari smoothie, yks aamu ennen salia oli pakko tehdä molemmat.

vko19.
♥ Hankin ekaa kertaa tollasen, kun sain kaverilta proteiinijauhetta testaukseen :) ♥ Väsy iski. Tää kuva selittää myös asukuvien puutteen viime ajoilta. Joko mulla on ollut päällä salivaatteet tai kotivaatteet, eikä meikistä tietoakaan. ♥ Vielä se lauantain namipizza. ♥ Euroviisujen kattelua, suomi oli yllättävän hyvä kyllä ja pärjäsikin ihan mainiosti :) Mutta voitto meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen.

vko19-
♥ Äitienpäivälook. ♥ Vierailtiin hautausmaalla muistamassa toista isoäitiä. ♥ Iskä esitteli mulle uutta rusettiaan.. :D ♥ Mamman kahvipöytätarjoilut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥