18.5.2014

PHONEPICS WEEK 20

vko20
♥ Erään päivän shoppailuasua peilin kautta :) ♥ Celsius-juotavaa, oli pakko kokeilla kun niin monessa eri paikassa oon tota nähnyt. Ja hyvää oli, sopii hyvin kropan herättelijäksi ennen treeniä. ♥ Lenkkimaisemia vähän lisää. ♥ Uudet lököshortsit bikbokista, niin ihanaa materiaalia!

vko20.
♥ Lenkkikamu :) ♥ Aurinko tekee olon niin paljon virkeämmäksi ja maisemat kauniiksi, tekee mieli napsia kuvia kaikkialta :D ♥ Aamupalakuvia vaihteeksi. ♥ Toi lippis on juuttunut mulle ihan kokonaan päähän, niin hyvä huonon hiuspäivän piilottaja. Se tekee kyllä samalla laiskaksi laittaa hiuksia, kun ei tarvii muuta kun heittää se päähän ja menoksi!

vko20-
♥ Taas niitä random kesäfiilistely-fotoja :) ♥ Lisää aamupalakuvia, toi oli pakko ikuistaa koska se oli vaan niin hyvää. Luonnonjogurttia, mustikoita, gojimarjoja, kookoshiutaleita ja jotain namia uutuusmysliä jota sai elixiasta. ♥ Kukkakranssitaiteiluja lauantailta. ♥ Oon ihan koukuttunut erilaisiin vitamiinivesiin, tällä kertaa testasin tollasta, mutta ei ollu hirveen erikoista kyllä.

vko20,
♥ Herkkusnack, mansikoita ja dominokeksejä. ♥ Ihana leffa, love actually, jota en ollut koskaan ennen nähnyt kokonaan. ♥ Auringonottoa pihalla tänään :) ♥ Iloinen fiilis salilla ennen lempparizumbaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥