5.6.2014

FLOWERGIRL

DSC_8746
DSC_8760-horz
toppi veromoda / hame vila / kengät converse / aurinkolasit h&m

Tollasessa asussa hiihtelin eilen. Kukkatoppi on uus ostos, oon näköjään ihan hurahtanut kukkakuosiin tänä kesänä! Kuvissa näkyy myös uudet hiukset, vaikka ei niissä taida huomata eroa paljon muut kuin minä itse. Väri onkin melkein sama kuin aiemminkin, mutta pituudesta lähti jonkin verran pois! Ei sitä kuitenkaan huomaa, itestä vaan tuntuu että hiukset loppuu kesken kun harjaa tai laittaa ponnaria :D Mutta kivampi kesällä kun voi pitää hiuksia aukikin välillä.
Tällä hetkellä toivoisin kovasti että noi pilvet lipuisi pois ja pääsisin tohon pihalle x-asentoon nauttimaan auringosta! Lomapäivät hupenee ennen kesätöitä ja nyt onkin viimiset hetket nauttia arkiaamuista ennen töiden alkua. Sitten se onkin taas herättävä viiden aikoihin joka päivä. Mutta omalla tavallaan se on ihan mukavaakin kun siihen taas tottuu, kesäaamut on niin ihania :)

4 kommenttia:

  1. Sama juttu, kukkakuosivillitys on valloillaan täälläkin! Eilen juuri viimeksi ihastelin H&M:n kukkatoppitarjontaa, mutta toistaiseksi maltoin mieleni ja jätin uutukaiset kauppaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakuosi ja kesä vaan sopii niin hyvin yhteen! Voi olla että jatkossa pitää munkin hillitä, kun ei talvella kuitenkaan tuu enää käytettyä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥