27.6.2014

KESÄKUUN LEMPPARIT

DSC_8865
♥ Mun mielestä tuoksu on kauneustuotteissa tosi tärkeä seikka, ja tossa onkin pari aivan taivaallisen tuoksun omaavaa tököttiä! Makealta purkalta tuoksuva naamio hoitaa hiuksia ihanasti, suojaa väriä ja jättää saman kivan tuoksun myös hiuksiin :) Suihkusaippua taas ei varmaan sen kummempia esittelyjä kaipaa, useimmille varmasti tuttu tuo i love.. -sarja. Talvella toi oli mun mielestä jopa äklön makean hajuinen, mutta nyt kesäiholle makea kookos sopii erinomaisesti.

DSC_8870
♥ Kesän ehdoton lemppariherkku grillattavien kanssa, eli mansikka-halloumsalaatti! Superhelppo tehdä, siihen kuuluu salaattia, keltasta paprikaa, mansikoita, paistettua/grillattua halloumjuustoa ja halutessa jotain yrttejä kuten rucolaa. Joukkoon voi laittaa vielä vesimelonia raikastamaan makua. Täydellinen salaatti kesän ruokapöytään :)

DSC_8924 (2)
♥ Ruokalinjalla jatketaan (yllättäen), mutta pakko mainita tämän kuun lemppariksi vielä kesän tuoreet hedelmät ja marjat! Persikat, nektariinit ja kirsikat on varsinkin tällä hetkellä ihan parhaita :) Talvella allergian vuoksi voin syödä oikeestaan vaan muutamia hedelmiä, mutta kesällä ne allergiat jotenkin vähän helpottaa ja pystyy syömään hiukan muitakin ilman että kurkku turpoaa ihan umpeen :D Kenties sekin auttaa että ottaa joka päivä allergialääkkeen tohon siitepölynuhaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥