1.6.2014

PHONEPICS WEEK 22

vko22
♥ Viikko alkoi chai lattella♥ Sovittelua bikbokissa, en kuitenkaan päätynyt ostamaan tota solmumekkoa. ♥ Célfie. ♥ Helatorstaina kävin moikkaamassa kaveria ja rapsuttelemassa tätä koirakamua :)

vko22.
♥ No se pll. ♥ Lauantaina oli pitkästä aikaa irtokarkkipäivä! ♥ Muutama päivän asu viikolta.

vko22,
♥ Menossa serkun juhliin :) ♥ Aika ihanan ja teemaan sopivan kortin oli äiti löytänyt :D ♥ Maitopohjaisten proteiinivalmisteiden sijaan kokeilin treenin jälkeen tollasta proteiinivettä ja olikin ihan kivaa vaihtelua.

vko22-
♥ Serkun poika sai kitaran ja sen jälkeen ei hiljasta hetkeä ollutkaan. ♥ Ihania maisemia pyöräillessä kotiin salilta. ♥ Juoma- ( ja kuvaus-) tauko. ♥ Mansikoita on tullut ostettua tällä viikolla pariinkiin otteeseen. Tolta näytti mun äskeinen iltapalani, kaurapuuroa ja niitä mansikoita! nam nam

Taas yksi viikko takanapäin ja edessä kesäkuun ensimmäinen viikko! Sen kunniaksi sääkin näyttää vähän paranevan :) Tällä hetkellä on ihanan raukea olo sunnuntai-illan perinteisen zumban jälkeen, jonka jälkeen pyöräilin kotiin ja pääsin heti rentouttavaan saunaan. Nyt taidankin laittaa taas yhden jakson pll:ää pyörimään ja sanon heipat tältä viikolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥