22.6.2014

PHONEPICS WEEK 25

vko25
♥ Maanantaina aamulla olin lähdössä ennen kuutta taas pyöräilemään töihin. Ensin paisto aurinko, sitten satoi vettä ja heti perään rakeita, sen jälkeen taas aurinkoa ja ihana sateenkaari. ♥ Ne uudet ihanat popot! ♥ Tuoreita pensasmustikoita, ai että miten hyviä :) ♥ Oma sänky, paras paikka. Tällä viikolla on tullut nukuttua astetta enemmän päikkäreitä. Ja viime yönä unta kevyet 11h.

vko25.
♥ Mekkoshoppailuja, en voinut vastustaa tota ihanuutta :) ♥ Juhannuksen yks asu. ♥ Midsummerselfie. ♥ Tuli nostalgiafiilis kun näin noita itsejäädytettäviä mehujäitä kaupassa ja oli pakko ostaa! Kun olin pienempi niin meillä oli usein noita pakkasessa, oli niin jännää ite jäädyttää ne :D

vko25,
♥ Juhannuksena syötiin superhyviä hamppareita! ♥ Eräs juhannuskaveri. Aluksi mua vähän hirvitti tää iso kaveri (koiria kun pelkään), mutta hän oli tosi kiltti :) ♥ Toinen söpö eläinkamu hellyydenkipeänä♥ Taas yksi perinteinen aamupalahetki avokadoleipien ja smoothien kera.

vko25-
♥ Sadetta sadetta.. Paistoi sitä onneksi välillä aurinkokin, mutta välillä oli vähän epätoivoinen olo niinkuin kuvastakin näkyy :D ♥ Kokkailua juhannuspäivänä. ♥ Vielä lisää eläinkamuja, meidän iines nautti kun sai köllötellä rauhassa kotona.

vko25..
♥ Ideaparkissa tänään aleshoppailureissulla! Ihme kyllä ei löytynyt muita vaatteita kuin pari reenijuttua! Sisustusostoksia tuli tehtyä sitäkin enemmän, mutta ne pääsee käyttöön vasta sitten omassa kämpässä :) ♥ Namia lohta coyotessa.. ♥ .. ja smoothie ciao caffesta. ♥ Oli pakko nyt ostaa kokeiluun toi paljon kehuttu eos-huulivoide, katotaan onko yhtä hyvää kuin mitä puhutaan :)

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo valkonen mekko on ihan täydellinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥