6.7.2014

PHONEPICS WEEK 27

vko27
♥ Alkuviikon asua kun oli vielä kylmä ja takki piti heittää niskaan ulos lähtiessä. ♥ Pitkästä aikaa kiinalaista safkaa, maistui niin hyvältä! :) ♥ Perinteinen rahka + mehukeitto, kesäisenä lisänä ihanat pensasmustikat. ♥ Ruissiasu peilin kautta.

vko27.
♥ Hiukan energiaa starbucks-energiajuomasta ennen perjantai-iltaa! ♥ Friendsie matkalla kansanpuistoon :D ♥ "Jee melkein perillä" ♥ Tuo 'before I die I want to..' -seinä oli ihana! Mun tekstini oli yksinkertaisesti 'be happy', mutta tykkäsin myös aika lailla viereisen seinän 'be beyonce' unelmasta :D

vko27-
♥ Nimicokistölkit oli pakko saada! ♥ Superihana Bastille! Löytyy videokin tältä keikalta jossa kuuluu pätkä Pompeii biisiä, ai että.. (tähän se sydänsilmä-emoji). ♥ Perinteinen laivakuva rannasta. ♥ Ja myöskin perinteinen kaunis ruissin auringonlasku :)

vko27,
♥ Illan viiletessä jalkaan vaihtui pitkät farkut! ♥ David GuettaMahtava keikka! ♥ Kotimatkalla oli jo aika valoisaa, ja rauhallistakin kunhan pääsi pois pahimmasta tungoksesta.

vko27..
♥ Kroketin pelailua lauantaina. Olin surkea, hävisin ylivoimaisesti.. ♥ Ihana kontrasti sinisen taivaan ja keltaisten rypsipeltojen välillä :) ♥ #happysunday ♥ Iltapalana mansikoita ja mustikoita :)

vko27.-
♥ Taas niitä metsämansikoita, nam nam. ♥ Berttaa ja pentuja moikkaamassa, löysin mun lempparin tuosta ihanasta vaaleasta pullerosta! Oli kyllä niin söpöjä kaikki!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kukka toppi! (:

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥