14.7.2014

PHONEPICS WEEK 28

vko28
♥ Alkuviikosta pari päivää meni ottaessa rennosti töiden jälkeen jalkaa lepuutellessa, lueskelin siis pihalla auringossa lehtiä :) Angelina jolien haastattelu elle-lehdestä oli mielenkiintoista luettavaa, vaikka ei niin syvällinen mitä kannessa annettiin uskoa.Elixian pihalla oli pakko ottaa kuva auton ulkolämpömittarista, kevyet +34 astetta vaikka oli jo ilta.Nimppariylläri vanhemmilta, söpö teeboksi omaan keittiöön, sisällä erilaisia vihreän teen makuja! :) Ja nimpparikukka, se päätyi kuistille ettei kuukahda mun yläkerran pätsissä jota myös huoneeksi kutsutaan.
vko28.
Nimppareina postilaatikosta tupsahti myös ihana paketti, voitin yhdestä kilpailusta essien lakkoja! Niin kivoja sävyjä ja vielä noita superhyviä hoitotuotteitakin. Viikonloppuna heiteltiin pitkästä aikaa tikkaa. Pensasmustikoista en vaan saa tarpeekseni :) Perjantaina treenin jälkeen oli hyvä fiilis!

vko28-
Selfie yläilmoista. Kukkia kukkia :)Viikonlopun perinteinen aamupala pidemmän kaavan mukaan.Moikkaamassa pörröistä kamua tädin luona, hänellä (niinkuin mullakin) on kova ikävä tädin ranskista berttaa!

vko28,
Luin ton kirjan melkein kerralla loppuun sen jälkeen kun eilen ostin sen, ihan mahtava opus! Suosittelen tota ihan kaikille. Elämäni ensimmäiset valkoiset farkut, saa nähdä miten kauan ne pysyy valkoisina :D Lisää pihakukkia :) Loppuun vielä iines-söpöläinen, jota tää kuumuus kiusaa kurjasti aika lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥