27.7.2014

PHONEPICS WEEK 30

vko30
♥ Alkuviikosta olin käymässä tollasessa ihanassa sisustuspuodissa nimeltään serafiini, oisin voinut viettää siellä vaikka koko päivän ihastelemassa tavaroita! Luulenkin että tonne on vielä päästävä uudestaan lähiaikoina, voisin ainakin hakea syksyksi jonkun ihanan tuoksuisen kynttilän sieltä. ♥ Ikea-reissulta kuva. ♥ Ja taas perinteinen aamupalakuva, alkaako jo kyllästyttää? :D ♥ un célfie.

vko30.
♥ Muutama asukuva peilin kautta. Oon liikuskellut tässä helteessä niin perus shortsit&toppi -asuissa. ♥ Viikon ensimmäinen frozen yogurt-annos.. ♥ Aurinkoa ottaessa pihalla täytän aina tollaseen isoon vesipulloon jäitä, vettä ja kurkkuviipaleita. Maistuu niin hyvälle ja muistaa samalla juoda tarpeeksi!

vko30-
♥ Oltiin myös taas moikkaamassa noita ranskispentuja, vitsi miten nopeesti ne oli kasvanut! Siellä ne jo taapersi ja puri varpaita :D Oikeita sydäntemurskaajia.. ♥ Mustavalko-trendi on selkeesti kova juttu mulla just nyt. ♥ Ja se viikon toinen jääjugurttiherkuttelu. Tykkään tosta jopa ehkä enemmän kuin jäätelöstä!

vko30..
♥ Dbtl-asu, vanha lempparihame pitkästä aikaa käytössä. ♥ Eilen istuskeltiin kaverin kanssa aurinkoisessa jokirannassa juomassa viiniä ja oli kyllä niin kiva ilta! ♥ Vaakahuoneella kuuntelemassa livebändin jammailuja. ♥ Tänään aamulla maistuikin raikas aamupala aika hyvälle eilisten juomien ja jokirantahodarien jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥