12.8.2014

KUUSAMO PART 2

DSC_0139
DSC_0159
DSC_0161
Keskiviikkona otettiin suunnaksi Posio ja Pentikin mäki. Käytiin siellä eri museoissa ja söpössä kahvilassa. Sen jälkeen piipahdettiin myös eräässä sisustuspuodissa, nimi taisi olla Korpihilla. Kaikkea ihanaa sielläkin, mutta mitään ei tällä kertaa tarttunut mukaan, olisi ollut hankaluuksia kuljettaakin mitään isompaa taas pitkää matkaa takaisin kotiin :)

DSC_0180
DSC_0163
DSC_0186
DSC_0187
DSC_0188
DSC_0190
Illalla lähdettiin vielä järvelle soutelemaan ja onkimaan! Saaliiksi saatiin muutamia ahvenia ja särkiä, mutta päästettiin suurin osa takaisin veteen. Tosta illasta ja auringonlaskusta järvellä mulla on myöskin aika paljon kuvia, oon tainnut ennenkin mainita että auringonlaskut on mun mielestä ehkä kauneimpia asioita ihailla ja kuvailla.

DSC_0195
Torstai oli haikea päivä, koska tiesi että illalla koittaa kotiinlähtö, mutta kierreltiin vielä muutamat kaupat läpi ja käytiin kummitädin sekä heidän toisen kummityttönsä kanssa jäätelöllä torilla. Kaiken kaikkiaan ihan mahtava reissu oli kyllä! Hienoa päästä näkemään tollaisia maisemia ja vielä paikallisen opastamana :) Pitää kyllä talvellakin päästä joku kerta käymään, että näkee samat maisemat (varsinkin Rukan), kun on paljon lunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥