3.8.2014

PHONEPICS WEEK 31

vko31
♥ Jonkun päivän välipala, tuoreita marjoja ja pari palaa tosi tummaa (85%) suklaata :) ♥ Päivitin läppäriin uuden taustakuvan pitkästä aikaa. ♥ Rento kaupassakäynti-asu peilin kautta ja yläilmoista vadelmamehujään kera.

vko31.
♥ Toinen päivänvarpaat-kuva tältä viikolta. ♥ Tykkään tosi paljon perhosista ja koska äiti on rakentanut meidän pihalle varsinaisen kukkameren, niin siellä riittää jos jonkinmoista pörriäistä ja lepattajaa. Tossa kuvassa keisarinviitta, ei ihan niitä yleisimpiä perhoslajeja. ♥ Osui ja upposi toi zaran teepparin teksti, harmi vaan toi paita oli sen verran iso etten viittinyt kiikuttaa kotiin asti. ♥ Ja aivan ihana collegepaita, joka jäi kyllä myöskin kauppaan.. Vähän harmittaa että jäi, toi oli niin pehmeä!

vko31,
♥ Valkoinen toppi sen sijaan lähti mukaan. ♥ Sekä toi vasemmalla roikkuva mekko :) Tossa valkosessa topissa on myös tosi nätti selkä. ♥ Hippiperjantai. ♥ Lauantaina grillailtiin iskän kanssa kasvis-liha -vartaita. Nam!

Huh miten nopeesti nää viikot menee! Elokuukin ehti jo alkaa. Lähden tästä ihan kohta juna-asemalle ja sieltä kohti kuusamoa! Piitkä reissu tulossa junanvaihtoineen ja bussimatkoineen, mutta oon onneksi varannut lukemista ja tekemistä mukaan. Tuntuu että just kesän alussa vasta suunnittelin tätä reissua ja nyt se jo onkin, hullua :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥