11.8.2014

PHONEPICS WEEK 32

vko32
♥ Lähdössä kuusamoon, pitkä matka edessä - vähän jännitti. ♥ Perillä oli tosi upea auringonlasku, jota sain ihastella koko matkan oulusta kuusamoon :) ♥ Erilainen aamuherätys maanantaina, kun porot kopisteli ikkunan edessä. ♥ Niiin hyvää ruokaa, ja viiniä myös.

vko32.
♥ Ihanan rauhallinen maisema. Tätä kuvaa pitää muistaa katella ja fiilistä muistella sitten talvella kun alkaa taas se tuttu stressi ja kiire. ♥ Julmalla-Ölkyllä :) ♥ Yksi vessaselfie pitää aina olla. Musta oli hauska miten tohon kylppäriin oli luotu puuceen tunnelmaa tolla tapetilla :D ♥ Iltauinti ja ilta-aurinko

vko32,
♥ Myllykoski. ♥ Messy hair, don't care. ♥ Munkkikaffella Pentikillä, niin ihana kahvila sielläkin. Kaikki tuolit oli pöydissä erilaisia, kuten myös kahvikupit ja lautaset :) ♥ Joku pieni sisustuspuoti Posiolla, ihanan näköstä!

vko32-
♥ Hiukan erilaista aamupalaa kuin yleensä :) Rahkaa, banaania, tyrnimarjoja ja mangopilttiä. ♥ Mitä tehdä kun on tylsää? Ottaa selfieitä tietysti. ♥ Mun bertta-kamuni on vihdoin päässyt takaisin kotiin pentuja hoitamasta! Näin ne pallerot eilen viimistä kertaa ennen kun lähtevät uusiin koteihinsa. Ton kaverin meinasin kyllä piilottaa paidan alle ja viedä mun kanssa kotiin. Kaikkihan ne on ihania, mutta kun otin tämän syliin niin hän kietoi tassunsa mun sormen ympärille. Taisi haluta myös mun mukaan :)

Tähän loppuun pieni muistutus itselle (ja miksei myös muille) siitä, että jos pelkää hysteerisesti ampiaisia, ei välttämättä kannata käyttää sitä makeaa vaniljan tuoksuista hajuvettä ja laittaa pinkkejä jumppapökiä jalkaan kun lähtee pitkästä aikaa bussilla liikkeelle. Siinä voi aiheuttaa kanssamatkustajille maanantaiaamun piristystä pomppimalla paikalta toiselle kun sisälle bussiin eksynyt amppari seuraa aina perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥