17.8.2014

PHONEPICS WEEK 33

vko33
♥ Jääjugurttia taas, vielä pitää nauttia siitä kauppatorin ihanasta kojusta kun voi :) ♥ Pukukoppi-peilikuva-asu. ♥ Neulevaraston päivitystä syksyä varten! Mulla on neuleita kyllä niin paljon etten kehtaa edes sanoa, mutta onneks sai kirpparille nyt vietyä osan joista raaskin just ja just luopua :D ♥ Meillä alkaa nyt keittiöremppa täällä kotikotona, eli hella pois käytöstä jonkin aikaa. Teinkin tällä viikolla varmaan joka päivä aamupalaksi noita banaanilättyjä kun niitä ei nyt hetkeen taas saa :D

vko33.
♥ Yks ilta taivas näytti pilvisenäkin niin kauniilta, mutta eihän se kuvassa koskaan näytä samalta.. ♥ Purkamassa stressiä combatissa. On muuten hyvä keino kun saa lyödä ja potkia. Lomaa vielä jäljellä ja nyt jo kauhea koulustressi, hello tuleva burnout ja mahahaava. ♥ Torstain asua vielä.. ♥ .. ja niitä herkullisia gagguja.

vko33,
♥ Torstaina käytiin myös kattomassa guardians of the galaxy. Ei mikään huippuleffa mutta toisaalta ihan myös sellanen ettei harmita että kävi kattomassa. ♥ Lemppari-yöpaita! Ihastuin toin tähtikuvioiseen mekkoon niin että hankin sen molemmissa väreissä itelleni. ♥ Länkkärin kirppiksellä paikka numero 85! Paljon tosta kuvasta on jo tavaraa mennytkin ja joka päivä on saatu viedä uutta :) Oon saanut tyhjentää vaatekaappiani oikeen urakalla. ♥ Perjantai-ilta, lasi viiniä ja hyvä kirjaTykkäsin niin siitä katukatti bobista että oli pakko hankkia toi jatko-osakin kirjana :)

vko33-
♥ Sukulaisen 40-wee synttäreillä. ♥ Ihana maisema! ♥ Uus koruteline, löytyi sattumalta K-raudasta. Oon ettinytkin tollaista hiukan sirompaa ja nyt tärppäsi :) ♥ Noita jumppahousuja en taida uskaltaa käyttää ennen kuin agressiiviset ampiaiset on vähentyneet, houkutteli meinaan vähän liikaa niitä puoleensa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥