10.8.2014

WISHLIST FOR AUTUMN


autumn wishlist


 Ihanat Happy Lightsit on kummitelleet mun mielessä jo viime syksystä lähtien. Ihastelin niitä eri blogeista ja päätinkin että sellaset on pakko hankkia. Olin kuitenkin liian hidas ja valopallot jäi multa saamatta. Tänä syksynä ajattelinkin olla ajoissa liikkeellä ja alkaa jo nyt metsästämään niitä.
 Musta siisti villakangastakki jollain pienellä twistillä/yksityiskohdalla on vielä hakusessa myöskin. Toi sheinsiden versio on tosi kivannäkönen, mutta en kyllä uskalla lähteä sieltä tilaamaan kun oon lukenut joitain ikävämpiä kokemuksia vaatteiden laadusta & tilauksen saapumisen kestosta..
 Musta pienikokoinen nahkareppu taas ei olisi ainoastaan tyylikäs vaan myös käytännöllinen hankinta. Hartiat kiittäisi kun kantaisi koulukirjojen ym. painoa tasaisesti selässä :D Tuo monkin reppu olisikin aika passeli!
 Viime aikoina oon ihastunut tollaisiin vaaleisiin ankle bootseihin. Mustia saappaita multa löytyy aiemmilta syksyiltä, mutta ei yksiäkään vaaleita! Täytyy ehdottomasti korjata tämä vääryys :) 

6 kommenttia:

 1. Happy Lightsit on seitashop(.fi)issa tarjouksessa! tilasin juuri kotiin syksyksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katoinkin niitä aamulla mut siellä tais olla vaan se 20 pallon sarja alessa, mahtaakohan se olla kauhean lyhyt.. :)

   Poista
  2. no mietin samaa..mutta mitä googlettelin kuvia niin ei aika "mehevältä" nekin näytti.. tietti riippuu mihin laittaa :D

   Poista
  3. Niin totta... :) Täytyypä pohtia, vaikka ei saa kyllä liian kauan kun sitten ne on taas jo loppu :D

   Poista
 2. Oi tollanen nahkareppu olisi täydellinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥