12.9.2014

KESÄN ASUT

kesänasut
kesänasut2
kesänasut3

Oon lukenut niin paljon ruotsia viime päivinä, että meinasin tännekin jo alkaa kirjoittaa maamme rakkaalla toisella kielellä. Ei vaan, ilmeisesti oon unohtanut kaiken lukiossa opitun ruotsin kieliopin säännöistä, kyllä sen verran takkuaa, haha. Jos nyt kuitenkin jätetään koulujutut hetkeksi ja palataan vielä muistelemaan ihanaa kesää asujen muodossa :) Kertokaa ihmeessä jos teiltä löytyy lempparit tosta joukosta! Omiksi suosikeiksi valikoitui alkukesän asuista numero 2 ja loppukesän asuista oikeastaan 10. eteenpäin tykkään kaikista tosi paljon. Nämä koosteet on aina myös siitä aika hyviä että huomaa oman kaavoihin kangistumisen noissa poseerauksissa :D

2 kommenttia:

  1. Näin sut kaupungilla yks päivä ja oot tosi pikkunen! :) Kuvissa näytät tosi leveältä ja ehkä vähän "isokokoiselta". Kannattaisi varmaan kokeilla vähän eri kuvakulmia, ottaa eri etäisyyksiltä ja rajata vähän eri tavalla. Älä ota itseesi tästä, koska sulla on ihana blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai leveältä :D En oo ite kokenut että näyttäisin mitenkään erityisen isokokoiselta. Kamera kuitenkin lisää aina painoa, mutta kiitti vinkistä. Ei oo ehkä niin kokenutta kuvaajaa kameran takana että osaisi ottaa huomioon tällasia asioita, ja vaatteitahan niissä kuvissa kuitenkin esitellään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥