7.9.2014

PHONEPICS WEEK 36

vko36
Muistaakseni ekan koulupäivän asu :) Ja fiilikset ekan koulupäivän jälkeen laskiksen tehtäviä katellessa.. Ihana saada taas noita lemppari banaanilättyjä, meillä kun kotikotona on toi keittiöremontti vähän venähtänyt ja tällä hetkellä kolmatta viikkoa ilman hellaa. Rentoiluhetki kotisohvalla leffaa katellen, vilttiin kääriytyneenä & teemuki kädessä, tästä puolesta syksyssä mä tykkään!

vko36.
Nyt kun ei vielä oo ihan pimeetä aamuisin kun lähtee kouluun, on kiva ikuistaa päivän asu peilin kautta. Tossa muutamia tältä viikolta :) Jonkun päivän välipala, vanilja skyr-rahkaa, tuoreita vadelmia, pakastemustikoita ja banaania, namii!

vko36,
Syssy on tullut, luokkahuoneisiin asti. Perjantaina tein pyörälenkin ruissaloon, ai että mikä ilma oli ja mitkä ihanat maisemat! Takki oli kyllä ihan turhaan mukana tolla reissulla, aurinko lämmitti niin ihanasti.

vko36-
Perjantai-illan ootd :D Laitoin kaverille kuvan koiranlenkitysreissulta 'totuus päivän asuista'. Villasukat ja iskän crocsit. Lauantain automatkaselfie, menossa kauppoihin :) Syömässä myllyn ricossa. Söin kuhaa, joka oli tosi hyvää, mutta koko annos oli peitetty jollain extratujulla pippurikastikkeella ja se ei sitten ollutkaan niin hyvä asia. Uusia ostoksia: pinkkejä urheiluvaatteita stadiumista ja ihana kevin murphyn hoitoaine vaaleille hiuksille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥