28.9.2014

PHONEPICS WEEK 39

vko39
♥ Syksyisenä sadepäivänä kaivoin vanhat hunter-kumisaappaat esille ja loiskuttelin menemään lätäköissä! ♥ Serkun leipomaa omenapiirakkaa, mustikkateetä ja ruusuja pöydällä. Aika hyviä hetkiä tollaset. ♥ Joka kerta kun käytän tota valkosta takkia, mietin että onko tää kerta se kun onnistun sottaamaan siihen jotain :D Ne mun valkoset farkkuni nimittäin sai jo kerran currykastiketahran koulussa.. ♥ Sadepäivän mietintähetki.

vko39.
♥ Muutama selfie hyvältä hius- ja meikkipäivältä. ♥ Ja asua samaiselta päivältä. ♥ Heti kotikotona ekana aamuna pääsin testaamaan uutta keittiötä ja tekemään banaanilettuja.

vko39,
♥ Tätä kaveria ehti taas tulla jo aika kova ikävä parin viikon aikana. ♥ Lueskelin pitkästä aikaa aku ankkaa ja nauroin tälle jostain syystä ihan hirveesti :D ♥ Matikkaa.. ♥ Äiti tossa kyseli autossa että täytyykö selfieissä aina olla suu supussa. Totta kai! Täytyy sanoa että ihan hyvin sujuu äitiltäkin duckface :D

vko39..
♥ Vielä sovituskoppikuva uudesta paidasta kivalla printillä :) ♥ Kouluhommia läppäri sylissä katellen samaan aikaan telkusta mamma mia-leffaa :D Aivan ihana elokuva muuten! Muistan kun lukioikäisenä sain sen dvd:n lahjaksi ja se tulikin katottua aika monta kertaa putkeen. ♥ Koiran lenkitystä ihanassa syysilmassa. ♥ Viikonloppuselfie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥