21.10.2014

NEW SHORTER HAIR

IMG_8417
IMG_8403
IMG_8398

Uskalsin kuin uskalsinkin tällä kertaa pyytää kampaajaa lyhentämään hiuksia aika reippaasti! Mulla vaan oli niin pitkät hiukset, että ei se ulkopuoliselle näytä niin paljolta :D Mutta 10-15cm lähti. Tykkään tosi paljon, tuntuu ja näyttää ihanan raikkailta :) Värikin on kivan luonnollinen.

2 kommenttia:

 1. hei selailin sun blogia ja sulla oli tossa kesällä länsikeskuksen kirpparilla pöytä, ja ajattelin itekki ekaa kertaa viedä vaatteita myyntiin mutten oikeen tiiä miten se tapahtuu.. eli voinko sieltä paikan päältä varata sen pöydän vai tehäänkö se netissä? saitko kuinka hyvin myytyä sun tavaroita joku meinaan on sanonu että siellä ei käy hirveesti porukkaa et kannattaa mielummin manhattanille viedä mut länkkäri on lähempänä ja muutenki helpompi kulkea sinne.. ps sun blogi on niiin kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ite tein niin että katoin netistä mikä hyvä paikka ois vapaana millonkin ja menin sitten paikan päälle varaamaan sen niin sai heti tehtyä sopimuksen ja ostettua hintalaput. Ite tykkään paljon enemmän länkkäristä ja tosi hyvin meni tavarakin kun hinnat on vaan oikeella tasolla :)
   Ja kiitos, ihana kuulla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥