8.10.2014

OUTFIT FROM 051014

DSC_0406
DSC_0441
DSC_0421
DSC_0418
DSC_0430
neule gina / housut zara / kengät nikefree / huivi acne

Viimeiset asukuvat viime viikonlopulta hyvällä kameralla otettuna! Toivotaan että saisin ton ihanuuden lainaan vielä uudestaankin :) Käytiin kuvailemassa vähän erilaisissa maisemissa tällä kertaa, Vaikka ollaan aiemminkin oltu tuolla, ne (astetta kesäisemmät) kuvat löytääkin täältä!
Tämä aamu lähti käyntiin aina yhtä stressaavilla kurssi-ilmottautumisilla (ehtiikö saada sen ryhmän mihin on itsensä aikatauluttanut) mutta onneksi ne meni hyvin. Sen jälkeen tein itelleni hyvän aamupalan ja oon lueskellut blogeja sekä suunnitellut kaverin kanssa yhtä superkivaa juttua! :) Nyt täytyy laittaa itsensä kuntoon ja suunnata koululle matikan ihmeelliseen maailmaan. Kivaa keskiviikkoa!♥

Ps. Muistakaa vielä osallistua edellisen postauksen arvontaan! Aikaa on perjantaihin saakka :)

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! Tuli kamala himo saada joku tuollanen pörröneule..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riikka :) Pörröneuleet on kyllä aivan ihania tälleen syksyllä :)

   Poista
 2. No nyt on kivan näkönen pörrö! Oon monia testaillu kaupoissa, mutta tuntuu että suurin osa on jo ehkä vähän liiankin pörröjä... :D Pitääpi siis käydä vilkasemassa Ginan tarjontaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä monet jo aika muhkeita noista pörröjutuista :D Toi on kyllä jo viime vuonna ostettu mut ehkä tänäkin syksynä löytyy ton tyylisiä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥