20.10.2014

SMOOTHIES

DSC_0542
DSC_0543
DSC_0552

Yks mun lemppariaamupaloista on smoothie, varsinkin sen jälkeen kun sain tommosen kätevän smoothiekoneen, jolla valmistukseen menee tosi vähän aikaa. Aamulla kun usein on vähän hitaammanpuoleinen ja väsynyt olo muutenkin niin toi on tosi näppärä. Pitkään tein aina samanlaisia mustikka-mansikka-vadelmamehukeitto smoothieita, mutta siihen alkoi jossain vaiheessa vähän kyllästyä ja uskaltauduin kokeilemaan muitakin makuvariaatioita :) Tämän aamun sekoituksessa oli uutta mansikkabanaanikeittoa, rahkaa, avokado, banaania, mangokuutioita (pakaste) ja pari pakastemansikkaa. Muita hedelmiä/marjoja, joita yleensä tykkään käyttää on ananas, vadelma, mustaherukka ja tietysti mustikka.
Jos teiltä löytyy omia hyväksi todettuja smoothie-reseptejä niin kommentoikaa, olisi kiva kuulla ja testailla niitä!

Smoothies are one of my favorites to make for breakfast.  I try to mix different berries & fruits to change it up a bit and nowadays I even might put some avocado in the mix! If you have any of your own favorite smoothie recipes I'd love to hear them, it would be fun to try them out :)

2 kommenttia:

  1. Tuo mansikka-banaanikeitto on kyllä niin täydellinen makupari rahkan kanssa! Tosi hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä superhyvää rahkan kanssa! :) Tuli ihan yllärinä kun ajattelin vaan vaihtelun vuoksi kokeilla tollasta uutuutta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥