9.10.2014

SNAPSHOTS LATELY

Oon vähän kerinnyt kyllästymään jo niihin jokaviikkoisiin instakollaaseihin, itseasiassa alkoi ärsyttää väsätä niitä joka sunnuntai, joten ajattelin ainakin toistaiseksi palata näihin satunnaisiin puhelinkuvapostauksiin :)

october
1. Ihana aina mennä käymään kotikotona kun siellä saa tehtyä tollasia herkkuaamiaisia! Kuvassa avokadocroissant ja marjasmoothie mangosta ja mansikoista :) 2. Asua joltain päivältä yläilmoista. 3. Selfiee. 4. Serkun vauvakutsuille leivotut kuppikakut näytti kyllä niin herkullisilta, ja sitä ne myös oli! Väristä varmaan arvaa tulevan vauvan sukupuolen :)

october2
5. Mun ehdotus oli pyytää jokaista vierasta tuomaan omanlaisensa helmi mukana kutsuille ja sitten kootaan niistä tulevalle äidille koru muistoksi. Luin tän idean jostain blogista joskus ja mun mielestä siitä jää niin kiva muisto! Tostakin korusta tuli tosi persoonallinen omanlaatuisine helmineen :) 6. Punnitse & Säästä -kaupasta löysin tollasta aivan ihanaa teetä. Joku lukija muistaakseni joskus vinkkasikin tosta pukka-merkistä ja tykkäänkin tosta jopa enemmän kuin clipperin teestä! Superhyvän makuista. 7. Ihana aamuhetki: hörppiä kuumaa teetä ja lueskella blogeja kun ulkona sataa ja on harmaata♥ 8. Yksityiskohtia simppelistä mutta mukavasta asusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥