3.11.2014

OATFIX

DSC_0567
DSC_0570

Kaveri tutustutti mut muutama vuosi sitten Lushin tuotteisiin, sitä aiemmin en ollut kuullutkaan niistä! Kuitenkin sen jälkeen olin töissäkin eräässä kosmetiikkamyymälässä ja tutustuin luonnonkosmetiikkaan hieman paremmin. Mun iho on niin herkkä, että monesti kaikki kasvonaamiot ja vähänkin tuoksuvat ihonhoitotuotteet on ihan liian voimakkaita ja ei sovi mulle synteettisine väriaineineen ja hajusteineen ollenkaan. Täytyy olla siis tosi tarkkana ja monesti onkin käynyt niin että äiti tai kaverit on saanut multa ihonhoitotuotteita kun en ookkaan ite niitä pystynyt käyttämään :D Luonnonkosmetiikassa ainoastaan tietyt muutamat raaka-aineet on aiheuttanut oireita ja osaankin nyt välttää niitä.
Nyt viime Helsingin reissulla halusinkin poiketa Lushilla ja ostaa itselleni jonkun ihanantuoksuisen ja hoitavan kasvonaamion syksyä & talvea varten :) Päädyin tuollaiseen tosi kosteuttavaan naamioon, jossa on mm. kaurahiutaleita, vaniljaa ja banaania. Tuoksu on syötävän hyvä ja mömmö jättää ihon ihanan pehmeäksi. Ainoa huono puoli tossa onkin säilyvyys, sillä koska naamiossa ei ole säilöntäaineita, se pitää käyttää kuukauden kuluessa valmistuksesta. Mutta tehohoito -kuurina siis mainio :)
Löytyykö teiltä joltain kokemusta Lushin naamioista tai muusta luonnonkosmetiikasta, olis hauska lukea kommentteja!

2 kommenttia:

 1. Minulta löytyy tuo sama tällä hetkellä ja tuote on ollut käytössäni jo monta vuotta. Pidän tuotteesta ennen kaikkea sen ihanan tuoksunsa ja kosteuttavan koostumuksensa ansiosta. :)

  http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/2014/06/luonnollista-kasvojenhoitoa-taman.html <-- tässä jokin oma postaukseni kyseisestä tuotteesta kesäkuulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi täytyykin käydä lukemassa, tosiaankin hyvä tuote jos on pysynyt käytössä jo kauan :) Ja tuoksu on tossa kyllä ihan mahtava! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥