22.12.2014

SNOWING

DSC_0115
DSC_0122
DSC_0141
DSC_0157
DSC_0167
neule gina / hame hm / saappaat nilson / takki jc 

Ihanaa kun sataa lunta! Voi pysyispä tää nyt maassa niin saatais valkoinen joulu :) Tuli tämänpäiväisiin piparitalkoisiinkin heti ihan erilaista fiilistä lumen ansiosta. Muuten oon nauttinut ensimmäisestä virallisesta lomapäivästä tenttien ja töiden jälkeen täysin siemauksin. Kohta lähdetään moikkaamaan isoäitiä ja joulun ruokaostoksille, sitä ryysistä en kyllä ehkä niin innolla odota..
Testailin muuten myös tänään miltä mulla näyttäisi lyhyemmät hiukset, huomenna nimittäin kampaaja ja saattaa olla että aika paljon pituudesta lähtee pois..

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi hiukset tolleen lyhyempänä testattuna! Ihanan kuohkeet ja raikkaat ois. Ite just uskalsin hetki sit lyhentää ihan kunnolla. Mulla on vähän yli olkapään nyt. Ihanaa ku raskaat latvat lähti. Kuivashampoon käyttö ja muutenkin hius tyven kohotus on paljon helpompaa ja toimivampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo uskon että ihanan helppoa kunhan vaan uskaltaa pätkästä ne hiukset :D Varmaan outoa kun ei ookkaan niin paljon hiusta enää esim kietasta nutturalle!

   Poista
 2. Sulle sopisi ihan sairaan hyvin tuollainen polkkamittainen tukka. :) Oikein raikas olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo samaa mieltä, olis kyllä raikas :) Ja todellakin vaihtelua pitkiin hiuksiin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥