11.1.2015

HAIR ROUTINES

Multa kyseltiin hiukan hiuksiin liittyvistä asioista, joten ajattelin tehdä niistä ihan oman postauksensa. Listasin vähän yleisempiä tuotteita mitä käytän ja miten hiuksiani laitan (jos laitan) :D

DSC_0726
DSC_0725

Vaihtelen tosi paljon shampoita ja hoitoaineita, mutta tossa muutamia joita tulee käytettyä vähän säännöllisemmin :) 1. Paul Mitchellin Forever Blonde - shampoo vaaleille hiuksille on ihan lemppari. Käytän sitä hopeashampoona vähentämään keltaisia sävyjä kutreista. Tämä on niistä Paul Mitchellin hopeashampoista se kalliimpi ja myöskin parempi, se toinen ei ainakaan toiminut mulla ollenkaan. 2. & 3. Käytän kahta erilaista hoitoainetta myöskin poistamaan niitä keltaisia vivahteita. Toinen on superhyvä KC Professionalin Color Mask ja toinen Kevin Murphyn Blonde Angel - hoitonaamio. Molemmat on hyviä, ei liian voimakkaita sillä noi myös hoitaa hiusta :) 4. Wellan kosteuttava shampoo on uusin, jonka äiti osti kotikotiin ja käytänkin tätä siellä. Ansaitsee kuitenkin maininnan, sillä siitä on tullut yksi mun lemppareista. 5. Myöskin kotikotoa löytyvä Matrixin Total Results silottava hoitoaine toimii hyvin.

DSC_0721

1. Pesun jälkeen laitan aina tota BC Bonacuren moisture kick-hoitosuihketta. Oon käyttänyt sitä jo monen monta vuotta ja pois en vaihtaisi! Auttaa selvittämään hiukset suihkun jälkeen, kosteuttaa ja tuoksu on aivan ihana. Hamstraan tota itelleni aina kaikilta hullareilta ja 3+1 päiviltä tossa isossa koossa. 2. Toinen juttu mitä ilman en enää pärjäisi, on Tangle Teezer. Selvittää hiukset niin vaivattomasti ja katkomatta niitä! 3. & 4. Oon jäänyt koukkuun myös hiuksille tarkotettuihin hoitoöljyihin. Kutreista tulee paljon pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät niiden kanssa. Moroccanoil ja Balmainin kosteuttava öljyhoito on lemppareita niistä. 

DSC_0723

1. Hoitojuttujen jälkeen laitan hiuksiin Tresemmén lämpösuojasuihketta, jossa hinta-laatusuhde on just kohillaan ja 2. föönaan hiukset tollasella pyöröharjalla. Joskus myös suoristan raudalla tai kiharran. Arkipäivinä lähinnä vaan föönaan. 3. Jos hiukset on oikein pörröset (niinkuin ne mulla yleensä on) niin laitan vielä lopuksi Kerastasen Cristalliste-tököttiä antamaan kiiltoa ja silottamaan. 4. Jos viime hiustenpesusta on aikaa tai en oo kerennyt pesemään niitä, niin joskus käytän myöskin kuivashampoota. Toi batisten tropical tuoksuu hyvältä kookokselta ja ei jää hiuksiin ollenkaan näkymään valkoisena tomuna. 

Sellasia hiustenhoitojuttuja :) Föönejä ja muita muotoilurautoja en viitsinyt kuvailla, koska asun kahden kodin välillä ja niitä löytyy sitten kummastakin vaihtelevasti, niin se olis ollut vähän hankalaakin. Kysykää jos jäi jotain kysyttävää ja saa myös vinkkailla omista lempparituotteista jos sellasia löytyy! :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä olet tuon Batisten ostanut, saako Suomesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saa, kicksistä on ainakin toi mun ostettu! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥