28.3.2015

LEATHER SKIRT & TRENCH

DSC_1506
DSC_1502
DSC_1499
DSC_1504
DSC_1491
takki gina / hame bikbok / toppi monki / laukku zara

Tolta näytti asu tänään kun oltiin vanhempien hääpäivän kunniaksi syömässä Fransmannissa. Oli muuten kiva herätä _räntä_sateeseen aamulla. Muutaman päivän jo vallinneet kevätsäät sai mut halpaan ja täällä kirjoittelenkin vähän flunssaisena, tiedä sitten ehdinkö vilustua. Harmaiden kelien myötä asuissakin tekee mieli käyttää taas hillitympiä värejä. Vois se aurinkokin kyllä mun puolesta taas näyttäytyä pian! Saa nähdä millaiset kelit tuolla pohjoisessa sitten vallitsee, lähden nimittäin pääsiäislomalla taas kuusamoon reissuun :) Nyt toivottelen oikeen kivat viikonloput kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hauska lukea että oot menossa Kuusamoon :) oon ite sieltä kotosin ja kans menossa pääsiäislomalla käymään kotona! Ja keli on viimeaikoina ollu aika märkää, räntää ja vettä satanu sekasin :D ehkäpä se sääkin kohta alkaa paranemaan, kun kesää päin mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, ei oo kuitenkaan kauheen isosta paikasta kyse :) Mäkin meen moikkaa kummivanhempia. Joo niinpä, ehkä se sää tästä pikkuhiljaa muuttuu kivemmaksi taas! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥