15.6.2015

JUNE SNAPSHOTS

Muutamia kuvia kesäkuun alkupuolelta. Pariin lomailuviikkoon on mahtunut mm. auringonottoa ja kirjojen lukemista, kaverin kanssa uusia kahvilalöytöjä ja jokilaivoja vilttiin kääriytyneenä, urheilua, Helsingin reissu ja myös pari työvuoroakin.

IMG_2192-checker
♥ Jokilaivoilla oli vielä vähän kylmä viime viikolla, mutta kyllä aurinkokannella vilttiin kääriytyneenä kelpasi silti hengailla mainiosti :) ♥ Ja onhan niitä kesäisempiäkin päiviä muutama ollut, ne on tullut käytettyä hyödyksi löhöillen auringossa kirjoja lukien.

IMG_2189-checker
♥ Eräs ystävä esitteli mulle aivan ihanan uuden kahvilan täällä Turussa, Anniskelukahvila Tiirikkalan. Kaikin puolin ihana paikka sisustuksesta palveluun ja ruokiin! Tonne pitää mennä uudestaankin. ♥ Aina sitä pitää yksi selfie joukossa olla. ♥ Viikonloppuna piknikillä aurinkoisessa Espan puistossa :)

DSC_1984-checker
♥ Nukun aina niiin hyvin hotellisängyssä. ♥ Haluttiin käydä testaamassa toi magnumjätskien tuunauspaikka, mutta pakko sanoa että odotin kyllä enemmän! Ben&Jerry's ja italialainen jäätelö on enemmän mun makuun. ♥ Testaamista odottivat mun puolelta myös Friends&Brgrs-hampparit, ja niihin en kyllä pettynyt, päinvastoin oli yhet parhaista burgereista ikinä.

DSC_1987-checker
♥ Käytiin myös Korkeasaaressa visiitillä. Ihana kaveri tossa alimmassa vasemmassa kuvassa, mutta kyllä kaikki kissapedot oli ihan lemppareita.

2 kommenttia:

  1. Kiva olisi lukea vähän tarkempaa reissupostausta missä kävitte, ja esim ruokapaikoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aatellut Helsingistä sellasta tehdä, mutta on tossakin ainakin muutama ruokapaikka mainittuna, kokeilemisen arvoisia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥