13.9.2015

AUTUMN SNAPSHOTS

Taas on vierähtänyt tovi blogihiljaisuudessa! Opiskelut on lähteneet jo ihan kunnolla käyntiin (nimim. takana jo yksi tentti ja parin viikon päästä toinen) ja syksyn alku on aina jotenkin kiireistä aikaa. Ei oo tullut yhtään ainoata asua kuvattua, mutta puhelimen kätköistä löytyi loppukesältä/alkusyksyltä tällasta :)

IMG_3160-checker
♥ Elokuun lopulla koitti taas alotusviikko ja menin mukaan muutamiin bileisiin moikkaamaan kamua tutorhommissa. ♥ Koirakamu. ♥ Laiskojen aamujen pelastajia noi frooshin smoothietölkit! ♥ Poolokauluspaita, ties koska viimeksi sellasen omistanut ja nyt ne näyttää jotenkin taas ihan hienoilta :D

IMG_3261-checker
♥ Minikaktukset :) ♥ Viime viikolta jonkun päivän asu. ♥ Opiskelua ja lettikiharat. Pienenä aina mulla oli noita enemmänkin, näyttää nekin yllättävän kivoilta taas! ♥ Jugujädeä! En kertaakaan kesällä käynyt syömässä tota niin piti vielä korjata se vahinko kun ehti. Nam!

IMG_3408-checker
IMG_3407-checker
♥ Muutama kuva eiliseltä päivältä asusta ja sapuskoista. Söin niin hyvää pitsaa Tårgetissa, sisälsi parmankinkkua, vuohenjuustoa ja viikunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥