1.11.2015

INSTAGRAMMIES

IMG_3846-checker
♥ Vähän aikaa sitten käytiin syömässä ihan parhaat pizzapalat tollasessa Myllyn uudessa ruokapaikassa nimeltään Qualitano. ♥ Lemppari hiustyyli tällä hetkellä, niin helppo jos etuhiukset meinaa kihartua ja toi naamioi myös hyvin juurikasvua :D ♥ Jonkun päivän asu. Nahkatakki vaihtui säiden viiletessä tohon takkiin ja en paljon muuta oo nyt käyttänytkään. ♥ Käytiin leffassa kattomassa Napapiirin sankarit 2, sai kyllä nauraa :D

IMG_3854-checker
♥ Tädin koira Bertta omassa pikku pesässään. ♥ Uudet lasit :) Tykkään noista niin paljon että oon vähentänyt piilareiden käyttöä ja laittanut sen sijaan lasit useemmin päähän. ♥ Ihania syksymaisemia, rakastan myös sitä tuoksua mikä syksyllä tulee lehdistä ja kylmenevästä ilmasta!

IMG_3936-checker
KHQI6850-checker
♥ Adele on aina vaan huikea ja uus biisi ei myöskään ollut pettymys! ♥ Oon taas innostunut maisemakuvailusta, erityisesti auringonlaskuista. Pinkki taivas näkyi meidän kodin ikkunasta ja toinen maisemakuva on otettu Porissa koululta kotiin mennessä yks ilta. ♥ Eilen oltiin kaverin kanssa kattomassa Tepsin peliä pitkästä aikaa. Teemana roosa nauha ja mun kaikkien aikojen lempipelaaja saku koivukin oli huutokauppaamassa oman pelipaitansa hyväntekeväisyyteen :)

1 kommentti:

  1. Nice photos :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥